Restaurant / Pizzerie

restaurant_1

Cu un mix perfect balansat între gusturi și arome, preparatele noastre încântă orice tip de papile gustative. Oaspeții noștrii pot alege dintr-un meniu diversificat de băuturi și mâncăruri, atent selecționat de către barmani și bucătari iscusiți.


Dimineața vă așteptăm la un mic de jun sănătos, împreună cu o cafea care îmbogățește aroma dimineții iar în pauza de masă vă încântăm cu preparate proaspete, fără să uităm de vegetarieni. Seara puteți alege din numeroasele vinuri și cocktailuri pregătite cu atenție.

 

Vinurile, din soiuri alese, cocktail-uri sofisticate și bule de sampanie parfumată vă vor însoți în periplul gastronomic, făcându-vă să vă doriți un singur lucru: să reveniți!

 

Personalul amabil este foarte atent la cerințele și gusturile dumneavoastră.

 

Cu o capacitate de 100 de locuri în salonul principal, Vila Preciosa poate organiza mese festive sau întâlniri de afaceri. Șemineul din piatra naturală și decorațiunile atent alese conferă salonului un cadru elegant și sofisticat.

 

Pe lângă salonul principal al restaurantului Vila Preciosa dispune și de o pizzerie cu 30 de locuri și de o gradină de vară de 100 de locuri care oferă un cadru relaxant, perfect pentru o întâlnire cu prietenii, o șuetă sau vizionarea unui meci de fotbal.

 

Preparată după o rețetă specială, din cele mai bune și proaspete ingrediente și apoi coaptă cu atenție într-un cuptor cu lemne, Pizza Preciosa este, garantat, un deliciu…

 

Rezervă o masă